fbpx

Heb jij veel last van werkstress en werkdruk? Is plezier in je werk soms nog ver te zoeken? Ken jij het dat je veel aan het piekeren bent? Voel jij je vaak moe en uitgeblust?


En voel jij dat het anders mag, maar weet je niet hoe? Dan is dit uitgebreide 1-op-1 coachtraject zeker wat voor jou!​

Je bent zo goed in jezelf wegcijferen, anderen op de eerste plek zetten… op je werk, thuis, bij familie en vrienden/vriendinnen. Logisch, want je vindt het fijn als het met anderen goed gaat en ook logisch dat je denkt dat het dan ook goed met jezelf gaat. Wist je dat hier een hele gekke gedachtenkronkel zit? Want als je even heel goed nadenkt dat weet je heus wel dat het ’t aller belangrijkste is dat je zelf goed in je vel zit. Weet je wel… iets met dat zuurstofmasker in het vliegtuig. 😉 

Het is belangrijk dat jij...

stopt met jezelf opzij zetten, twijfelen en piekeren of je het wel goed genoeg doet, continu bedenken wat anderen wel niet (van je) denken, altijd maar ‘ja’ zeggen tegen anderen, controle willen hebben over alles of denken dat je anderen tot last bent of teveel bent.

Echt, het is nu tijd voor jou! Ook al is alleen hieraan denken al spannend. Jij mag leren om meer oog te krijgen voor alles wat jij nodig hebt om goed in je vel te zitten, lekker te functioneren en volop te genieten van je leven.

Hoe zou het voor je zijn als:

… jij je relaxter en energieker voelt in plaats van constant het gevoel hebt dat je op je laatste tandvlees loopt en stress ervaart

… je gewoon een beetje meer schijt kan hebben aan wat anderen van je vinden en niet meer zo bezig bent met hoe anderen denken

… jij jezelf goed genoeg vindt in plaats van altijd maar die onzekerheid

… je goed om kan gaan met de werkdruk die het werk je nu geeft

… je weet om te gaan met dat volle hoofd vol met negatieve gedachten (vooral over jezelf)

… je jouw grenzen aan kunt en durft te geven (en dat dat ook helemaal oké voelt)

… je er voor anderen kunt zijn én voor jezelf (beter gezegd: eerst voor jezelf en dan voor anderen 😉)

It's not selfish to love yourself, yo take care of yourself and make your happiness a priority. It' is necessary !

Anderen over coaching door Christel

"Dankzij Christel sta ik stevig en in mijn kracht. Haar aanpak was op mij afgestemd en vond ik heel erg prettig. Er was een half jaar lang wekelijks contact. Geen vraag is teveel, ze wil overal bij helpen. Een coach die voor je klaar staat wanneer jij dat nodig hebt. Ik gun iedereen de vrolijke en liefdevolle aanpak van Christel."
Lisette Wouters
coördinator onderwijs op basisschool
De coaching zette mij toe om goed over mezelf na te denken en bewuster van mezelf te worden om zo anders om te kunnen gaan met dingen/gedachten. Ik heb geleerd wat voor mij belangrijk is en hierop te focussen om zo mijn rust te krijgen. De opzet van het traject met de coaching en contactmomenten, de wekelijkse accountability en de nauwe betrokkenheid van jou maakten dat het voor mij een succesvol traject was.
Pui Kei Wong
4 dagen werkzaam & moeder van 2 jonge kinderen
De afgelopen maanden heb ik een mooie reis met Christel mogen maken. We hebben mooie gesprekken gehad. Ik heb nieuwe inzichten mogen krijgen en ik vond de verschillende modules waardevol. Echt een aanrader!
Tineke v.d. Rest
leerkracht basisonderwijs

Hi!

Ik ben Christel...

Ik help je weer oog te krijgen voor wat jij nodig hebt! Samen gaan we kijken wat jouw wensen en verlangens zijn, wat jouw doel is. En zodra dit doel helder is, gaan we stappen zetten. Kun je bedenken hoe fijn je leven is als dat lukt?

Bedenk dat als je blijft doen wat je deed, je blijft krijgen wat je altijd al kreeg. Je kunt óók vooruit, veranderen en groeien. Dat is best eng en spannend. Maar ooooh, wat gaat dat je veel opleveren en is eigenlijk ook heel leuk. Dat weet ik als geen ander. Been there, done that! 

Is het voor jou nu tijd om in actie te komen? Laten we kennismaken!

Ik kijk met je mee, motiveer je, houd een spiegel voor en laat je zaken van een andere kant bekijken. Natuurlijk kijken we ook wat maakt dat het zo gegaan is tot nu toe. Welke overtuigingen je hierin belemmerd hebben, welke blokkades. Welke smoesjes je misschien had. Want jij snapt vast ook…. daar heb je helemaal niets aan.

Dit is hoe ik werk...

Wederzijdse klik
Als jij na het lezen van bovenstaande nog steeds denkt: “Chris, bij jou moet ik zijn”, dan nodig ik je van harte uit om een theetje te komen drinken. Vul via onderstaande knop het kennismakingsformulier in. Ik neem dan vervolgens zo snel mogelijk contact met je op, zodat we af kunnen spreken. Ik hoor graag jouw verhaal en kijk met je mee of ik degene ben die jou verder kan helpen. en natuurlijk of mijn werkwijze jou aanspreekt. Want niets belangrijker dan een wederzijdse klik.

Kennismaken & starten
Als we allebei ‘ja’ zeggen, dan gaan we gelijk van start. Ik houd van actie in de taxi. 😉  We plannen een eerste afspraak voor een uitgebreide startsessie waarin ik jou nog beter leer kennen en jij jouw doelen en verlangen helder krijgt. We maken gelijk een eerste stap naar verandering!

Coachtraject
Een coachtraject bestaan uit gemiddel 6 à 7 coachsessies. Deze sessies zijn online of bij mij in Naaldwijk. Wat jij fijn vindt. Over het algemeen duurt een traject zo’n 5 à 6 maanden. In het begin spreken we meestal elke 2 weken af, later zal er waarschijnlijk iets meer tijd tussen zitten. Naast de coachsessies hebben we ook wekelijks contact. Ik houd namelijk van korte lijntjes voor vragen en de dingen waar je tegenaan loopt. Daarnaast ben ik tijdens dat wekelijkse contact jouw stok achter de deur (om ook echt te gaan doen wat we afspreken – ook al is het spannend) en ben ik je grootste cheerleader. Van al m’n coachees krijg ik terug hoe waardevol en transformerend ze deze momenten vonden: die wekelijkse voiceberichtjes zijn goud waard… 😉

Een greep uit reacties op m'n voiceberichtjes

Zien wij elkaar binnenkort ?

In een max. 45 minuten durende online of offline afspraak maken we kennis, vertel jij waar jij tegenaan loopt en wat jij graag wilt. En kijk ik of ik degene ben die je daarbij kan helpen. En natuurlijk of jij mij ook ziet zitten… 😉