fbpx

Beat burn-out & back to work

Een heel uitgebreid coachtraject met als doel om na een burn-out duurzaam terug te keren op de werkvloer. Ik help je met jezelf weer terugvinden en op jouw tempo terug naar werk te gaan. 

Wil jij ontdekken of coaching bij mij is wat jou op dit moment verder gaat helpen?

Weet je dat, indien burn-out niet goed aangepakt wordt, het risico op terugval erna 65% is? En mocht je daarna niet goed herstellen, is de kans op een 2e terugval 95%. Best heftig om te lezen hè. Zeker als jij voor de eerste of misschien wel tweede keer in die situatie zit. Het risico op terugval is zo groot, omdat de meeste mensen in die situatie weer terugkeren naar werk als ze zich beter voelen. Ze vergeten echter om daadwerkelijk te veranderen in hun denken en hun doen. Want ja, ook hier geldt: als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg. Je mag het jezelf dus gunnen om te kijken wat er in je mindset mag veranderen, maar ook in hoe jij luistert naar jouw grenzen (en ze aangeeft) en trouw blijft aan jezelf i.p.v. bezig zijn met hoe het hoort (en ja, dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar wees gerust… dat is het echt niet). 😉

Neem jezelf dus serieus en gun het jezelf om hier begeleiding in te krijgen zodat jij duurzaam terug kan keren in werk. Want echt, dat kan. Dat weet ik uit ervaring bij coachees die bij mij kwamen nadat ze thuis kwamen te zitten en we tijdens een coachtraject samen aan de slag gingen.

 

Dit BB&BW coachtraject is alleen te volgen als je de mogelijkheid hebt en bereidt bent, om naar mijn coachplek in Naaldwijk te komen.

Herken jij dat je...

» momenteel niet werkt door burn-out klachten of je overspannen voelt

» het lastig vindt dat je thuis zit, want ja…dat niets doen past helemaal niet bij je

» in je hoofd druk bezig ben met wat anderen ervan vinden dat jij niet aan het werk bent, wat kan nou wel en wat niet…

» frustratie voelt over dat dit jou overkomt en je het moeilijk vindt om te accepteren hoe je situatie nu is

En wil jij heel graag...

» begeleiding in het terugkeren en opbouwen van werk (m.n. hoe zorg je ervoor dat je niet weer in dezelfde valkuil stapt)

» loskomen van wat anderen van je vinden» weer rust in je hoofd en genoeg energie, zodat je weer lekker kan werken

» je energielevel verhogen en meer structuur in je dagen

» dat alles weer gewoon wordt… zucht…

De lessen in het leven zullen zich herhalen tot ze geleerd zijn.

Dit zeggen anderen over Christel

"Lieve Chris, wat ben ik blij dat ik met jou kan praten. Zo fijn dat ik bij jou terecht kan in een 1-op-1 traject. Dat ik met jou kan praten en samen naar een weg te zoeken die mij past. Dat geeft rust. Ik kom er wel weer!"
Wendy
zelfstandig ondernemer
De coaching zette mij toe om goed over mezelf na te denken en bewuster van mezelf te worden om zo anders om te kunnen gaan met dingen/gedachten. Ik heb geleerd wat voor mij belangrijk is en hierop te focussen om zo mijn rust te krijgen. De opzet van het traject met de coaching en contactmomenten, de wekelijkse accountability en de nauwe betrokkenheid van jou maakten dat het voor mij een succesvol traject was.
Pui Kei Wong
4 dagen werkzaam & moeder van 2 jonge kinderen
De afgelopen maanden heb ik een mooie reis met Christel mogen maken. We hebben mooie gesprekken gehad. Ik heb nieuwe inzichten mogen krijgen en ik vond de verschillende modules waardevol. Echt een aanrader!
Tineke v.d. Rest
leerkracht basisonderwijs

Hi!

Ik ben Christel...

En ik help je om weer lekker in je vel te zitten en weer terugkeren naar werk. samen kijken we wat jij nu nodig hebt en welke stappen bij je passen. Soms kan dat zijn eerst nog wat meer mag accepteren dat je thuis zit en zorgen dat je energiepotje weer blijvend gevuld wordt. Soms kan er al best snel weer gekeken worden naar hoe de terugkeer naar werk ingevuld kan worden. En hoe jij dat kunt doen op een manier die bij jou past. 

Ik begeleid je bij dit alles. Denk aan hoe je hierover in gesprek gaat met arbo-arts en directie. Zodat jij mij als back-up hebt in het aangeven van je grenzen. En dat is heeeeel fijn kan ik je vertellen. 😉 

Is het voor jou nu tijd om in actie te komen? Ben jij er klaar voor om meer hulp toe te laten i.p.v. in je eentje ploeteren? Laten we kennismaken!

Ik kijk met je mee, motiveer je, houd je zo nodig een liefdevolle spiegel voor en laat je zaken van een andere kant bekijken. Natuurlijk kijken we ook wat maakt dat het zo gegaan is tot nu toe. Welke overtuigingen je hierin belemmerd hebben, welke blokkades. Welke smoesjes (lief bedoeld hè) je misschien had. Want jij snapt vast ook…. daar heb je helemaal niets aan.

Waarom ik de juiste coach voor jou ben? Ik heb zelf ruim 20 jaar voor de klas gestaan, mijn eigen soort van burn-out ‘gebeat’ en gecertificeerd coach . Vanaf 2008 heb ik heel veel ‘onderwijsmensen’ gecoacht. Ik weet dus als geen ander waar jij tegenaan loopt, wat de druk is en hoe jij loyaal bent aan je werk. Been there, done that!