fbpx

Persoonlijk leiderschap in onderwijs - de regie over jezelf en over je werk

Je kunt op verschillende manier met mij werken op het gebied van persoonlijke groei. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Heb je vragen, stel ze vooral. Ik help je graag. 

Drie maanden training met praktisch werkboek zelfstandig te volgen op online leeromgeving.  inclusief verdiepende 1-op-1 online coachsessies waarin verder ingegaan wordt op jouw persoonlijke situatie. Word de man/vrouw die vanuit vertrouwen keuzes voor zichzelf maakt en daardoor het beste kan geven aan je omgeving, zowel op je werk als privé. 

Online training incl. online coaching.

De succesvolle Focus On Me training in een do-it-yourself jasje. Voor iedereen die weet dat er dingen anders mogen (gewoon omdat je niet zo lekker in je vel zit), maar niet weet hoe. In deze training leer je jezelf beter kennen, je bewuste en onbewuste patronen doorbreken en die verandering maken die je al tijden wilt. Een training met veel  achtergrond-informatie, praktische tips en tools én wekelijkse Q&A.

Een uitgebreid 1-op-1 coachtraject waarin je je verdiept in thema’s die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt praktijkgerichte persoonlijke begeleiding

Voorkeur voor coachen op locatie in Naaldwijk, maar indien gewenst ook online mogelijk. 

BB&BW staat voor Beat burn-out & back to work. Een uitgebreid coachtraject voor jou als jij momenteel burn-out of anderzijds door ziekte thuis zit en duurzaam terug wilt keren in je werksituatie. Indien gewenst begeleid ik bij opbouw en terugkeer. Daarnaast duiken we in de verandering die mag plaatsvinden om te voorkomen dat je nogmaals terugvalt. 

Alleen mogelijk op coachlocatie in Naaldwijk.

Leiderschap
programma

Een coachtraject speciaal voor schoolleiders en teamleiders. Ontwikkel je aan de hand van een speciaal voor jou op maat gemaakt traject.