fbpx

Persoonlijk leiderschap in onderwijs - de regie over jezelf en over je werk

Als jij werkzaam bent als leraar of ondersteuner in het onderwijs dan kun je op twee verschillende manier met mij werken. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Heb je vragen, stel ze vooral. Ik help je graag. 

Deze training/coaching zorgt ervoor dat je in ongeveer vier maanden werkt aan jouw doelen en gewenste verandering. Of het nu gaat over zelfvertrouwen, omgaan met ouders, werk-privé balans en zo meer… 

Je gaat aan de slag in een online leeromgeving in jouw eigen tijd en tempo. Aan de hand van video’s en in combinatie met een  praktisch werkboek. 

Deze training is inclusief verdiepende 1-op-1 online coachsessies waarin verder ingegaan wordt op jouw persoonlijke situatie. Daarnaast ben ik ook jouw stok-achter-de-deur en persoonlijke cheerleader als het soms even wat lastiger is of tegen zit. I got your back!

Word de man/vrouw die vanuit vertrouwen keuzes voor zichzelf maakt en daardoor het beste kan geven aan je omgeving, zowel op je werk als privé. 

De succesvolle Focus On Me training zoals eerder beschreven, maar dan in een do-it-yourself jasje. De DIY is ideaal voor iedereen die verandering wil, maar voor wie coaching nog een brug te ver is. In deze training leer je jezelf beter kennen, je bewuste en onbewuste patronen doorbreken en die verandering maken die je al tijden wilt. 

Focus On Me is een training met veel  achtergrond-informatie in handige video’s en audio’s. Je krijgt wekelijks praktische tips en tools in je mailbox. Ook krijg je het praktische werkboek thuis gestuurd. Daarnaast is er de mogelijkheid om wekelijks antwoord te krijgen op al je vragen. Je hoeft dus niet bang te zijn om vast te lopen. Ik ben er om je te helpen. Het enige wat jij moet doen is aan de slag met de video’s en audio’s van de training. 😉