fbpx

webinar 'kiezen voor jezelf'

Ontdek in 60 minuten hoe jij meer energie krijgt door zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen.

Dit gratis webinar is voor alle juffen die weten dat ze beter voor zichzelf mogen zorgen en willen leren hoe ze dat doen zonder egoïstisch te zijn.

Dinsdag 24 mei om 19.30 uur

Kiezen voor jezelf?  Hoe doe je dat op zo’n manier dat het goed voor je voelt? Zonder schuldgevoel? Zonder het gevoel van tekort schieten?

Ik leer je er alles over tijdens het live webinar op dinsdag 24 mei om 19.30 uur. Ben jij er bij?

Want misschien herken je dit wel...

✘  Je bent vaak erg moe. Aan het einde van de dag plof jij uitgeblust op de bank en heb je nergens zin meer in. 

✘   Je houdt altijd rekening met een ander en cijfert jezelf daardoor vaak weg. Dat voor de ander klaar staan voelt fijn. Het jezelf wegcijferen niet. Maar ja, hoe doe je het anders?

✘  Met een tijdschrift en een bakkie lekker even niks doen is een no-go. Het klinkt op zich lekker, alleen krijg je bij het idee al onrust. Dus geef je jezelf de tijd niet.

✘  Op een moment dat je een beslissing moet maken, heb je geen idee. Je twijfelt aan jezelf en bent onzeker. Waar doe je goed aan?

✘  Je vraagt je regelmatig af hoe anderen over je denken. Doe je het wel goed? Wat zullen ze wel niet zeggen? Dat maakt dat je hoofd overloopt met gedachten.

✘ Op dagen dat je vrij bent, ren en vlieg je ook maar door. Je vindt het lastig om rust te vinden. Logisch, er is altijd wel wat te doen.

Herkenbaar?

Dan is het hoog tijd om voor jezelf te leren kiezen!

En meedoen met dit webinar is een mooie eerste stap!

Tijdens dit live webinar leer je in 60 minuten hoe je zonder schuldgevoel voor jezelf kiest. Zodat jij weer die sprankelende blije vrouw en juf wordt. Zodat jij weer energie over hebt aan het einde van een werkdag en zin hebt om daarna thuis ook nog wat leuks te doen. Zodat jij tijd over hebt in plaats van altijd maar tijd tekort. Zodat jij vanuit (zelf) vertrouwen de beste keuzes maakt.


In dit webinar leer je:

✓  Hoe je voor jezelf zorgt en dit er niet meer bij in schiet.

✓  Welke mindshift er nodig is om wél voor jezelf te kunnen kiezen.

✓  Wat het je allemaal oplevert als je voor jezelf kiest. Voor jou, voor je klas, voor je hele omgeving.

Ook deel ik mijn eigen struggles en ervaringen over (niet) kiezen voor mezelf en die van de juffen die ik coach. Je staat hier niet alleen in! Daarnaast is er ook alle tijd om op jullie vragen in te gaan. Lekker praktisch dus.

Ben jij er bij op dinsdag 24 mei om 19.30 uur?

"You are your number one"

Met inmiddels 30 jaar onderwijs ervaring en 20 jaar moederschap weet ik als geen ander hoe belangrijk zelfzorg is.

Hi, ik ben Christel en ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om zélf de regie te nemen over je leven en actief aan de slag te gaan met kiezen voor jezelf. Inmiddels heb ik gevoeld en ervaren wat het me kost als ik NIET voor mezelf kies én wat het mij, en mijn omgeving, oplevert als ik WEL voor mezelf kies.

Mijn jarenlange ervaring op diverse plekken in het onderwijs maakt dat ik als geen ander begrijp hoe jij maar door blijft gaan, geen nee zegt en het lastig vindt om voor jezelf te kiezen. Ik ken de werkdruk en weet dat jij op je tenen loopt. In coaching heb ik de ervaring hoe het belangrijk is om de kern, jouw eigenwaarde, hierin aan te pakken zodat jouw zelfvertrouwen weer kan groeien. Zodat jij jouw grenzen op een respectvolle manier aan kunt geven en gaat leven vanuit gevoel in plaats vanuit je hoofd.

Ik gun het jou dat jij jezelf tot prioriteit maakt en leert om vol zelfvertrouwen de regie over je leven te nemen! Ik ben er namelijk van overtuigd dat het leven dan nog leuker wordt en je nog meer kan bieden aan jouw klas en alle andere mensen om je heen. En stel je eens voor hoe dat zou zijn …?

Gun jezelf meer rust in je hoofd en meer energie! Maak een eerste stap in meer kiezen voor jezelf. Je bent het waard!

Liefs Christel

Hoe werkt dit webinar?

Dit webinar is eigenlijk een beetje als een online les. Je logt in via een link en kunt zelf beslissen of je je camera aan of uit doet. Net wat jij fijn vindt. Je kunt mij in ieder geval ten alle tijden zien. 

Je geluid is uit. Mijn geluid is aan. 😉  Er is een chat waarin je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Het is een live webinar en het duurt ongeveer 60 minuten.  

Er is beperkt plek én ik geef het webinar maar één keer. Dus geef je snel op! 

Webinar
'Kiezen voor jezelf'

Schrijf je nu in!

dinsdag 24 mei 2022
19.30 uur

Let op: denk er aan je inschrijving te bevestigen via de link in je mail!