fbpx

Nieuwsgierig hoe anderen coaching door Christel vonden? Lees hier hun ervaringen.

"Nadat ik van de pabo kwam met een flink beeldcoach-trauma was het wel even slikken toen ik dat op de school waar ik ging werken weer moest. Christel heeft niet alleen inhoudelijk met me meegedacht, maar me ook van mijn beeldcoach trauma afgeholpen. Ze gaf me ruimte voor alle emoties, van tranen van spanning tot trots. Hierdoor kom ik met een steeds zachtere blik naar mezelf kijken."
Jennifer van der Enden
over beeldcoaching
Wat gun ik het jou om de cursus: 'Focus On Me', te doen. Als er maar één stemmetje tegen je zegt: deze cursus zou ik graag willen doen, doe het dan ook en twijfel niet langer. Het is een geweldige cursus die inzicht geeft in jouw denken en doen. Dingen die niet fijn zijn in je leven gaan veranderen. Die ga jij veranderen. Het gaat vanaf nu om jou, jouw geluk. Niet langer meer anderen pleasen maar luisteren naar jezelf. Doen waar jij behoefte aan hebt. Soms moet je daarvoor eerst iets doen wat lastig is, maar daar komt Christel om de hoek. Zij helpt je en coacht je om deze lastige stappen te zetten. Samen met haar ga je op je eigen tempo dit avontuur aan en ik kan je verzekeren dat dit je leven gaat veranderen. Het gaat niet vanzelf, je moet er tijd en energie insteken maar ook eerlijk tegen jezelf zijn. Als je dit doet gebeuren er mooie dingen. Christel is een fantastische, enthousiaste coach. Zij wandelt met je mee, samen met haar ga je op avontuur, stap voor stap. Ze denkt met je mee, geeft goede adviezen, biedt een luisterend oor en laat merken hoe trots ze op je is als dingen zijn gelukt. Naast de serieuze gesprekken hebben we ook veel gelachen met elkaar. Er was altijd een ontspannen, gelijkwaardige sfeer. Twijfel niet langer en ga het gewoon doen. Want je verdient het, net als ik 🙂
Brigitte P.
werkt 3 dagen als juf in groep 1 en 2 (over FOM)
Christel weet met deze training heel goed je eens dieper na te laten denken over wie je bent en wat je anders wilt. Ik leerde mezelf veel beter kennen. Ook leerde ik beter wat ik wil en wat er in mijn mogelijkheden ligt. Ik ben heel graag moeder, maar ik ben ook zoveel meer. Ik weet nu beter hoe ik dat in balans allemaal kan. Daarnaast ‘voel’ ik weer beter wat ík wil i.p.v. continu bezig te zijn met wat anderen willen. En ooh, wat voelt dat bevrijdend en lekker.
Nicole
onderwijsondersteuner (over FOM)
De doorslag om mee te doen met Focus On Me was toen Christel tijdens haar webinar ‘Boost je zelfvertrouwen’ haar eigen verhaal en ervaringen deelde en ik daar zoveel herkenning bij kreeg. Ik cijferde mezelf constant weg om er voor iedereen te zijn behalve voor mezelf. Dat maakte dat ik totaal uitgeput raakte. In de training heb ik geleerd om niet alleen maar te rennen voor anderen. Nu lukt het me steeds beter om ook voor mezelf de juiste keuze te maken. De oefening met de tijdlijn was hierin echt belangrijk. Hier zag ik echt waar mijn pleasende gedrag ontstaan is. Ik raad iedereen aan om coaching bij Christel te nemen. Ze is heel toegankelijk, niet veroordelend juist heel stimulerend. En het delen van haar eigen struggles is ook voor anderen ook heel helpend.
Sandra
werkt 24 uur p/w op administratie (over FOM)
Christel, ik vond het afgelopen maandag een bijzonder mooi gesprek. Eindelijk een persoon gevonden die het gewoon snapt. De blokkades die ik meesleepte zijn in 1 gesprek al voor de helft weg. Ik heb je tips gelijk omarmd. Echt top!
Yara
werkt in de zorg
De training is voor mij erg intensief en waardevol geweest. De video's van Christel zorgen ervoor dat je dieper nadenkt en in de spiegel kijkt. Ik vond de video's erg helder en verrassend. Daarna wil je ook gewoon in actie komen! ​
Kelly Bosman
moeder van twee jonge meiden (1 en 3jr) / bezig met studie
Ik ben heel dankbaar dat ik dit traject net op het juiste moment tegenkwam en aangegaan ben. De doorslag om mee te doen was dat ik mezelf herkende in de omschrijving die je gaf vanuit het webinar, maar vooral ook dat jijzelf vanuit het onderwijs ervaringsdeskundige bent. Ik heb daardoor het gevoel dat je beter begrijpt waar het om gaat.Het gaat niet vanzelf, je moet ervoor werken. Het helpt, het brengt je veel. Het is niet altijd makkelijk, maar Christel is er om je te helpen. Achteraf gezien had ik veel last van belemmerende gedachten. Ik maakte mezelf altijd kleiner. Ik stond altijd voor iedereen klaar, maar plaatste mezelf daarbij altijd achteraan in de rij. Ik ben nog steeds mezelf en ik doe nog steeds graag iets voor anderen, maar niet meer ten koste van mezelf. Ik ben milder geworden, voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Er is iets moois in gang gezet. Ik gun dit iedereen!
Ik heb echt verandering van mijn mindset in gang gezet met deze training van Christel. Ze heeft me bewust gemaakt van mijn denkpatronen. Ik weet nu beter wat mij wel helpt en wat niet én vooral wat ik daar zelf aan kan doen. Echt heel waardevol. Daarnaast heeft Christel een fijne energie en een geweldig luisterend oor. Ze is een super fijne coach die liefdevol is maar je ook een schop onder je kont geeft als dat nodig is.
Sabine
leraar op vmbo vakcollege (over FOM)
De coaching zette mij toe om goed over mezelf na te denken en bewuster van mezelf te worden om zo anders om te kunnen gaan met dingen/gedachten. Ik heb geleerd wat voor mij belangrijk is en hierop te focussen om zo mijn rust te krijgen. De opzet van het traject met de coaching en contactmomenten, de wekelijkse accountability en de nauwe betrokkenheid van jou maakten dat het voor mij een succesvol traject was.
Pui Kei Wong
werkt 4 dagen en is moeder van 2 (over VIP Focus)
Lieve Chris, wat ben ik blij dat ik met jou kan praten. Zo fijn dat ik bij jou terecht kan in een 1-op-1 traject. Dat ik met jou kan praten en samen naar een weg te zoeken die mij past. Dat geeft rust. Ik kom er wel weer!
Wendy
ondernemer (over VIP Focus)
Christel kan goed luisteren en fijne vragen stellen op het goede moment. 'Fijn' in de zin van dat het je aanzet tot denken. Via Zoom (een soort Skype) kon ik haar zien en zij mij. Zo zag zij aan mij dat ik het soms moeilijk vond om een antwoord te geven/vinden op een vraag. Met een andere vraag kwam ik er dan toch. Voor nu houd ik me vast aan wat het me oplevert als ik nee zeg (tijd voor mezelf, mijn gezin en rust in mijn hoofd). Bedankt!
Marieke
leerkracht basisonderwijs
De training heeft ervoor gezorgd dat ik vooral inzicht heb gekregen in waarom ik doe zoals ik doe. Vooral het onderzoekende deel van de training heeft mij veel gebracht. Waarbij de tijdlijn er voor mij uitspringt. Ik denk dat die onderdeel voor veel mensen waardevol kan zijn als ze niet weten waarom ze doen wat ze doen. Ik voelde me aangesproken tot de training omdat ik er praktische handvatten zou krijgen om mee aan het werk te gaan in plaats van alleen maar praten over, wat ik in schematherapie al doe. Ik had vooral last van dat ik moeite heb om grenzen te stellen en te hoge eisen aan mezelf. Focus On Me is een laagdrempelige manier om aan jezelf te werken. De feedback die Christel geeft, heb ik als prettig ervaren. Het kan in eigen tempo. Dus in drukke weken mag je het ook ‘overslaan’.
Anoniem
leerkracht basisonderwijs
review cursus
review
IMG_3611

Bij oa deze organisaties hielp Christel mee aan persoonlijke en/of professionele groei